topbella

17 February 2012

FAMILY VACATION KE LANGKAWI (FINAL PART)





...sambungan...




DAY 4




Left pic: close up beg yg dah beranak-pinak
Right pic: close up muka nak balik umah


Hari terakhir di Langkawi, paginya mengemas segala barang keperluan yg dibawa serta hasil rembatan dari shopping ke dlm beg masing-masing. Then, check keseluruhan bilik kot2 ada barang yg tertinggal. Settled!!!

Jam 10.30 pagi ke kaunter untuk urusan check out. Kunci di serahkan dan kami pun keluar untuk mendapatkan teksi utk ke airport.


- Your Truly, Mommy, Daddy, Younger Sis (missed: Youngest Bro)-


Kami pun bertolak ke airport. Perjalanan ke airport mengambil masa dalam 20 minit dari hotel yg kami tinggal. Menyelesaikan urusan check in kemudian kami breakfast di food court. Jam 1, kami pun masuk ke balai berlepas kerana flight kami akn berlepas pada jam 1.55 pm.

Selamat mendarat di LCCT jam 3 dan menunggu utk flight seterusnya ke Terengganu jam 8 malam. Kami selamat tiba di Lapangan Terbang Sultan Mahmud pada jam 9.15pm.

Overall, kami berpuashati dengan percutian ini. Kami berpeluang ke tempat-tempat yg ingin di lawati serta semua urusan berjalan dengan lancar. Penginapan di hotel juga memuaskan.


9 comments:

kakyong said...

baru nak jengah & baca percutian fiza & keluarga ni...

Affieza said...

@kakyong: thanks sudi baca...hehe

CIK TOM said...

seronoknya pergi langkawi sefamily...

lm xsinggah sini sbb bz...br berkesempatan nak bw..blog fieza makin cantik..

Affieza said...

@CIK TOM: yupp...seronok dpt mluangkan masa ngn family

it's ok...btw thank you so much

Ardini Humaira said...

bestnye dia bercuti :D
banyak cekelat nyum2!

Affieza said...

@Dini: a'ah best sgt2...begku d penuhi coklat time balik...hehe

Nadiah Sidek said...

beg boleh beranak-pinak ye..hihi..

Affieza said...

@K.Nadiah: kalau org yg suka shopping pasti tau...hehe

Anonymous said...

Cοmpаred too mаnу wrinκles, fine needleѕ are not all ρatients, botoх treatment ѕуdney аdνеrtising ρlus
marketing wіll start to wоггу.
Also visit my blog : botox sydney

My Photo
Affieza
A daughter, a sister & a degree holder in Bachelor of Counseling (Hons.)..above all, a Muslim.. :)
View my complete profile